Occasions2020-03-31T07:57:10+00:00

Occasions

Ford Kuga

1.5 EcoBoost 150PK ST-Line X
  • TREKHAAK 1800KG
  • WINTER PACK
  • ADAPTIEF CRUISE
  • B&O
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 24.300 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
S-298-KR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurMagnetic (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)473 X 188 X 169
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Rijdende auto. Voor bezichtiging en actuele kilometerstand graag van tevoren een afspraak maken.

De Ford Kuga staat bekend om zijn uitstekende rijeigenschappen, zijn ruimte, zijn zuinigheid en trekkracht van maar liefst 1800kg.

Iedereen zal het stoere karakter van een SUV herkennen. Maar alleen u kent als berijder de kwaliteiten van deze 2020 Kuga. Dit is een dealeronderhouden auto met 24300 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2020. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Topklasse: daar hoort leren bekleding absoluut bij. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Gewoon, omdat het kan. Deze Ford Kuga heeft zelfs een verwarmde achterbank. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, geluidsisolerende ramen, zwarte hemelbekleding, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z′n recht en dan helemaal met de adaptieve cruise control die de afstand tot je voorganger bewaakt.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij.

Bent u nieuwsgierig naar deze Ford Kuga? Laat het ons dan snel weten.


Bedrijfsinformatie

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige occasion? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken op 0575-526622 (ook via WhatsApp)
of via de mail zijn wij te bereiken via verkoop@autozutphen-lochem.nl

Vertrouwd! Auto Zutphen-Lochem een echt familiebedrijf sinds 1938!
Wij begrijpen dat u het kopen van een auto misschien wel spannend vindt. Daarom zoekt u een betrouwbare partner, en dat is precies waar wij als familiebedrijf het verschil maken.

Let op! Deze advertentie is met zorg opgesteld, gezien de vele specificaties en verschil in uitvoeringen kan er een afwijking optreden. Aan de advertentie en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer de opties die voor u belangrijk zijn of vraag één van onze verkoopadviseurs om de optielijst samen te controleren.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verstelbaar
Achterbank verwarmd
Achterspoiler
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)