Ford Onderhoud

Om jouw Ford in topconditie te houden, is van tijd tot tijd onderhoud of een reparatie nodig. De Ford dealer is in beide gevallen het aangewezen adres. Je kan altijd bij ons terecht voor onderhoud, APK of een reparatie aan jouw Ford.

  • Originele Ford en Ford Economy Service onderdelen, inclusief minimaal 1 jaar garantie

  • Ford-opgeleide en getrainde monteurs

  • Specialistische gereedschappen en diagnoseapparatuur van Ford

  • Beste prijs garantie op Ford Economy Service onderhoud en reparaties

  • Altijd een prijsopgave vooraf

  • De knowhow van Ford

Ford Ruitenwissers

Wees klaar voor de regen! Voor optimaal zicht is het belangrijk om elk jaar de ruitenwissers te vervangen. Ruitenwissers vegen druppels weg en voorkomen een waas over de voorruit. Door de ruitenwissers tijdig te vervangen blijft goed zicht behouden en worden vervelende veeggeluiden voorkomen.

Ford Accu

De accu werkt als een soort batterij die wordt opgeladen tijdens het rijden. De accu levert stroom voor onder andere de verlichting, ruitenwissers, de radio, maar ook voor de startmotor. Een defecte accu behoort tot de meest voorkomende gevallen bij pech onderweg volgens de ANWB. Zorg er voor dat jouw accu tijdig wordt vervangen om stilstand te voorkomen.

Ford Remmen

Kom tijdig langs bij de Ford dealer om de remschijven te controleren. De remschijven en remblokken zijn essentieel om te kunnen remmen. Wanneer de rem wordt ingedrukt, komen de remblokken tegen de remschijven. Hierdoor komt jouw Ford tot stilstand. Zorg ervoor dat jouw remmen regelmatig worden gecontroleerd om onveilige situaties en dure reparaties te voorkomen.

Ford Remvloeistof

Ford adviseert om de 2 jaar uw remvloeistof te verversen om de juiste remweg te kunnen garanderen. Ook omdat het mogelijk is dat er vocht in uw remleidingen komt waardoor de remwerking minder kan worden.

Ford Airconditioning

De airconditioning regelt het klimaat, zorgt voor een gezonde lucht, voorkomt beslagen ramen en een afname van de luchtvochtigheid. Een slecht werkende airconditioning heeft een negatief effect op het brandstofverbruik. Het is dus noodzakelijk om een goedwerkende airco te hebben. Niet alleen voor een koele, frisse lucht in de auto, maar ook om de negatieve effecten te voorkomen voor het brandstofverbruik.

Ford Distributieriem

Voorkom langs de weg te staan met motorpech door tijdig jouw Ford te laten checken. De distributieriem is een belangrijk, centraal onderdeel binnen de motor van jouw Ford. De riem is de verbinding tussen de tandwielen die de motor aandrijven. Doordat de riem continu in beweging is, is hij onderhevig aan slijtage. Voorkom hoge kosten en motorschades door de distributieriem tijdig en volgens fabrieksvoorschrift te vervangen.

Bekijk onze voorraad

Occasions

Werkplaats afspraak maken

Werkplaats

Neem contact met ons op

Bel nu