Ford Chassis

Rijklaar vanaf € 23.100,-

Proefrit aanvragen

Ford Chassis

Rijklaar vanaf € 23.100,-

De Transit Chassis Cabine vormt het ideale basisvoertuig voor het échte werk. Met keuze uit meer dan negen verschillende uitvoeringen en vijf lengtematen is deze telg uit de Transit-familie een echte alleskunner. Zijn krachtige, zuinige dieselmotor en geavanceerde technologieën maken deze Transit een uiterst rendabele, robuuste en betrouwbare partner in je bedrijf.​

Bij Auto Zutphen Lochem kun je gebruik maken van een breed aanbod aan financieringsmogelijkheden. Zo profiteer je als zakelijke rijder van zorgeloos rijden met je nieuwe bedrijfswagen. Je kunt daarbij kiezen uit:

  • Ford Lease: een full operational lease waarbij je maandelijks een scherp tarief betaalt voor alle kosten. Tevens is dit een off balance-constructie waarbij je dus de auto niet hoeft op te voeren op de balans.
  • Financial Leas​e: investeren in een nieuwe bedrijfsauto, waarbij de auto wordt gefinancierd door Ford Credit. Na betaling van het laatste termijn ben je volledig eigenaar van de auto.
  • Huurkoop: nog altijd erg populair en een klassieke manier om een nieuwe Ford te financieren. In maandtermijnen betaal je, met vaste rente gedurende de looptijd, een vast bedrag.

Uiteraard kunnen onze financieringsspecialisten je altijd informeren over de mogelijkheden van financiering passend bij jouw situatie.

De Transit Chassis Cabine wordt aangedreven door de beproefde Duratorq TDCi dieselmotortechnologie. De 2.2 liter motor van de Transit staat bekend om zijn betrouwbaarheid en zuinigheid en kan worden geleverd in drie versies. Iedere versie heeft eigen vermogens- en koppelwaarden, zodat deze aan elke operationele wens kan voldoen. Daarnaast zijn de rijkwaliteiten van de Ford Transit nog verder verbeterd met stijvere wielophanging en een nieuwe stabilisatorstang. Ook beschikt hij over Torque Vectoring Control om de tractie en de wegligging te verbeteren. De nieuwe Transit Chassis Cab is daarmee altijd een betrouwbare en innovatieve partner voor je bedrijf.

Vraag nu een proefrit aan

Proefrit aanvragen

Of laat een terugbel verzoek achter

Bel mij terug