Zakelijk

Ford Zakelijk

Ford Zakelijk

Optimale oplossingen voor elke mobiliteitswens

Vloermatten dienen een cosmetisch-, maar zeker ook een veiligheidsbelang. Enerzijds beschermen ze de vloerbekleding tegen vuil en/of beschadiging, anderzijds dienen de matten van goede kwaliteit te zijn om te voorkomen dat de mat de pedaalbediening gaat hinderen. Er is bij Ford keuze uit de standaard, premium velours en all-weather vloermatten. De standaard vloermatten passen perfect bij het interieur van jouw Ford en zijn daarnaast ook van robuuste kwaliteit. De premium velours zijn een upgrade van de standaard vloermatten met een dikker tapijt en een luxueuzere uitstraling. De All-weather vloermatten zijn op maat gemaakt voor jouw auto en het elastische materiaal van rubber beschermt het interieur tegen vuil en vocht. Dit zijn perfecte vloermatten voor de winter.

Ford Conversions

Zakelijk gebouwd en een harde werker

De Transit is veelzijdig, duurzaam en bied uiteenlopende mogelijkheden waardoor hij voor elke zakelijke behoefte een kostenefficiënte oplossing heeft. Voorzien van de nieuwste functionaliteiten, is de Transit stijlvol, praktisch en klaar om te werken. Bekijk onze verschillende extra functies die wij kunnen bieden om jouw Transit aan te passen en te personaliseren. Wil je hierover meer informatie, neem dan contact met ons op en dan kunnen wij de opties bespreken

Rijscholen & Taxibedrijven

Ford biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod van modellen die geschikt zijn voor rijscholen en taxibedrijven. Ford is een merk dat duurzaamheid tot topprioriteit heeft benoemd. De Ford-modellen behoren namelijk tot de meest schone en zuinige van Europa. Het ideale visitekaartje voor de klant!

Autorijscholen

Als autorijschool wil je natuurlijk dat jouw auto’s van de beste kwaliteit zijn en topprestaties leveren, dag in en dag uit. Zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Kies daarom voor Ford. De Ford-modellen zijn standaard zeer rijk uitgerust met het oog voor je leerling, maar ook voor jou. Kom langs bij onze vestiging en ervaar het zelf. Je kan contact met ons opnemen of alvast een proefrit te boeken om te kijken welke auto bij jouw rijschool past.

Taxibedrijven

Ook voor taxibedrijven biedt Ford een gevarieerd aanbod aan modellen die geschikt zijn om als taxi te worden gebruikt. Je kan contact met ons opnemen om te kijken welke taxi wij voor jou beschikbaar hebben. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om bijvoorbeeld meerdere mensen te vervoeren.

Ford Verhuur

Altijd de auto die je nodig hebt

Soms kan het huren van een auto een handige oplossing zijn. Bijvoorbeeld als je een extra auto nodig hebt voor een paar dagen, een paar weken of een paar maanden. Daarnaast kan het ook handig zijn voor jouw medewerkers die misschien een tijdelijke arbeidscontract hebben. Ford Rent heeft altijd een passende oplossing, zonder dat je vastzit aan enige verplichtingen. Bij Ford Rent vind je altijd de auto die je nodig hebt. Van de stijlvolle Ford Fiesta tot de multifunctionele Galaxy. Als je een keer echt de ruimte nodig hebt, kan je ook gewoon een bedrijfswagen huren, zoals een Ford Transit. Uiteraard adviseren wij graag jou bij de keuze die aansluit bij jouw wensen.

Ook voor bedrijven

Heb je tijdelijk extra laadvolume nodig? Of neem je voor korte tijd iemand extra in dienst? Alle Ford modellen zijn voor korte tijd te leasen. Daarbij kan je zelf aangeven of de voorkeur geeft aan een auto met benzine- of dieselmotor. Bij een Ford huurauto ben je altijd verzekerd van scherpe tarieven, of je nu bedrijfsmatig of particulier een auto huurt. En hoe langer je de auto huurt, hoe voordeliger het wordt.

Reserveren

Reserveren kan heel gemakkelijk bij ons op vertoon van een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs. De borg van € 250,- en het verwachte huurbedrag moeten wel voor je wegrijdt zijn voldaan, contant of met een creditcard.

Bekijk onze voorraad

Occasions

Werkplaats afspraak maken

Werkplaats

Neem contact met ons op

Bel nu