Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij PRO Zutphen, Auto Zutphen

Met PRO universeel auto onderhoud Zutphen, zijn wij dé autobanden, velgen, APK en universeel auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete correcte autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

We zorgen ervoor dat je bij pech snel weer verder kunt

En dat door heel Europa én in je eigen woonplaats! Na het uitvoeren van onderhoud het eventuele reparatie-advies door PRO Zutphen ontvang je voor slechts 49,95 één jaar Pechonderweg Service.  Dag en nacht, zeven dagen per week door heel Europa en zelfs in je eigen woonplaats.

Met PechonderwegService.nl krijg je dezelfde service als bij andere pechhulp. Je kunt bij pech altijd contact opnemen met onze alarmcentrale: 0031 (0) 85 – 7737737. Allereerst geven we je technisch advies en hulp. Mocht andere hulp nodig zijn, dan is de gespecialiseerde autohulpdienst in Nederland binnen 40 minuten bij je. We proberen altijd ter plekke je auto te repareren. Mocht dit niet lukken, dan wordt je auto naar een pechhulp service vestiging gebracht. Is een vervangende auto nodig, dan regelen we dat!

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij PRO Zutphen, Auto Zutphen

Bij PRO Zutphen, Auto Zutphen kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij PRO Zutphen, Auto Zutphen

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij PRO Zutphen, Auto Zutphen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij PRO Zutphen, Auto Zutphen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij PRO Zutphen, Auto Zutphen voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij PRO Zutphen, Auto Zutphen kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij PRO Zutphen, Auto Zutphen

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij PRO Zutphen, Auto Zutphen terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van PRO Zutphen betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij PRO Zutphen, Auto Zutphen!