Ford Accessoires

Bescherming en Veiligheid

Vloermatten

Vloermatten dienen een cosmetisch-, maar zeker ook een veiligheidsbelang. Enerzijds beschermen ze de vloerbekleding tegen vuil en/of beschadiging, anderzijds dienen de matten van goede kwaliteit te zijn om te voorkomen dat de mat de pedaalbediening gaat hinderen. Er is bij Ford keuze uit de standaard, premium velours en all-weather vloermatten. De standaard vloermatten passen perfect bij het interieur van jouw Ford en zijn daarnaast ook van robuuste kwaliteit. De premium velours zijn een upgrade van de standaard vloermatten met een dikker tapijt en een luxueuzere uitstraling. De All-weather vloermatten zijn op maat gemaakt voor jouw auto en het elastische materiaal van rubber beschermt het interieur tegen vuil en vocht. Dit zijn perfecte vloermatten voor de winter.

Bumperbescherming

Beschermt de achterbumper van jouw auto tijdens het in- en uitladen. Voor de meeste modellen zijn er twee varianten beschikbaar. Een robuuste RVS plaat of een onzichtbare, transparante versie. Is er schade aan de bumper of wil je liever een verandering, neem dan contact op.

Kinderzitjes

Vervoer uw meest waardevolle bezit met de kinderzitjes van de toonaangevende leverancier Britax-Römer. De meeste Britax-Römer kinderzitjes zijn uitgerust met ISOFIX. ISOFIX staat voor “International Standards Organization FIX”. Het is de meest actuele standaard voor het installeren van kinderstoelen in auto´s en is bedoeld om de installatie sneller, eenvoudiger en veiliger te maken. Alle nieuwe auto´s hebben tegenwoordig ISOFIX aansluitpunten, maar het is van belang dat de ISOFIX-stoel die u gebruikt hiervoor is goedgekeurd. Ons assortiment heeft zich bewezen in verschillende crash tests en alle stoelen hebben bekleding die u kunt verwijderen en wassen.

Parkeersensoren

De parkeersensoren van Ford helpen je bij het in- en uitparkeren. De ingebouwde sensoren in de bumpers houden in de gaten hoeveel afstand je hebt tot obstakels voor en achter jouw auto. Ze kunnen gemakkelijk achteraf ingebouwd worden. Neem contact op over de mogelijkheden om Parkeersensoren in te bouwen.

Prijzen

Voor alle actuele prijzen per model verwijzen wij U door naar: www.ford-accessoires.nl

Bekijk onze voorraad

Occasions

Werkplaats afspraak maken

Werkplaats

Neem contact met ons op

Bel nu